20 Ocak 2011 Perşembe

19 ocak cehennem merdivenleri 3 (uea)


abi teknoloji filan çok ilerlemiş... dün kerem efendiyle beraber cehennem merdivenlerinde ruhumuzu sınadık. mark twight'ın deyişiyle "ruhumuzu terbiye etmek için vücudumuzu cezalandırdık". neyse teknol kısmı da şu yukarıdaki resim; kerem'de bir cihaz var, gugıl earthten yer değiştermelerini, hızını filan kaydediyor, istatistik çıkartıyor; cia filmi gibi. aha işte yukarıdaki resim bizim odtü stadının uydu görüntüsü. üstündeki mavi çizgiler de bizim yer değiştirmelerimiz. yalnız istatistiklerde sapıtmış alet; maksimum hıza 1800 km gibi bir şey çıkarmış. gerçi bir ara gerçekten de bayaa hızlandık gibi gelmişti bana, o olabilir...

pistte 10 dk ısınma turu + merdivenlerde 2 set + pistte 1 tur soğuma koşusu.

sonrasında spor salonunda biraz front lever, biraz karın çalışması ve esnemeyle bitirdik.  

istatistiklerin kaynağı kerem'in sitesi: http://www.sportypal.com/Workouts/Details/863842

2 yorum:

dr elektro dedi ki...

valla elinize saglık. sizin teknoloji yorumunuzun yanında ben karasabanda kalırım. agırlık kemerine cekiç kafası koyuyorum sen hesap et. yalnız ilgimi çekti. bu işe bende bir ara başlıyayım.

kerem dedi ki...

Ya, hizlandik hizlanmasina da Kaplan kardes, ses hizinin 1,5 kati ediyor saate 1800 km. bence aleti bi Ostim'e goturup baktirmakta fayda var.

Aksama yangin sondurme tupu ve su bidonlari ile calisarak teknoloji farkini kapatmaya calisacaz Doktorum. Ilerde vita kutusuna beton dokmek dahil alternatifleri de dusunuyoruz.