16 Mart 2012 Cuma

15 mart kampus

yine yalnız antreman, yine ogle arası. kampuste reaksiyın ve kendimi yukarı çekiş hızımı arttırmaya yönelik belli bir suredir uygulamaya calıştıgım kurallar var. hızlı ol. basit ama bir o kadarda zor. bugunde hız merkezli bir antreman yaptım. öncesinde kampuste çeşitli tutamaklarda statik asılmalar.(18 mm, 16mm, 14 mm, 9mm ) agrılıkla asilma 18 mm de 22 kg ve 52 kg ile kendimi hazırlamaya çalıştım sonrasında 1-2-3 çift el dyno bir kaç set. yine çift el üstteki çıtaya dokunup alttta düşme. 1-(2)-1 , 1-(3)-1, 1-(4)-2 gibi. devamında çift el 1-5 çalışması. ince cıtada 1-6 denemesi ki olmadı. yine ince cıtada 1-4-7 denemesi buda olmadı. ince citada tek el statik duruş denemeleri. antremanı 10 dakikalık bir sistem çalışması ile bitirdim. toplam sure sanırım 50 dakika cıvarındadır. tum çalışma kolay olmasada sistem training de derin kitlenmelerde bir haylı zorlandıgımı söylemem lazım.
antremanı bitirdigimde eksik ,noksan taraflarımın verdigi buruk tad agzımdaydı. biraz kuvvetli bir saraptaki tannen tadı gibi. dilin ucunda dişlerin arasında sıkışmış.

sonra ugur kankamı aradım. tabi ki herzamanki bilgeligi ile cap verdi. hergun iyi olmaz. iyi gunler kadar kötü gunlerde olacaktır dedi. dalay lamadan aldıgım nasihatle agzımdaki tad da silindi gitti.

Hiç yorum yok: