16 Şubat 2011 Çarşamba

15 şubat maksimal 6

bir önceki serinin aşağı yukarı aynısı, sadece cep ve slop1 de ağırlık almak yerine tek kolla durmayı denedim. tek kol kitlenemediğim için ayak veya diğer elin cin parmağıyla hafifçe ağırlık almam gerekti.

açıkçası ne kadar verimli oldu, yada eski metod daha mı iyiydi bilemedim ama 51 kg.yi takıp çıkarması baya zor oluyordu. doktor bu konuda ne yapmak lazım, peşpeşe tek kol asılma da aynı verimi verir mi? bir de tek kolla durabilmek için vucudu biraz çevirmek gerekiyor, yani yüzün duvara bakmıyor da, yan dönmüş oluyorsun. farklı bir yer mi çalışyor böyle olunca bilemedim.

2 yorum:

dr elektro dedi ki...

bu benimde sorunum ugurcugum. agır kilolar artık sagı solu zorluyor. su anda bel agrısı çekmekteyim ornegin. bu durumda agırlıkları %15 azaltıp sureyi 1.5 katına çıkarmanızı oneririm. boylelikle vucuda nefes aldırmak olası. merak etme bu da canınızı çıkaracak. yada bira daha sabretmek. kilo arttırmadan. belki saniyeleri bir iki arttırabilirsiniz. yalnız sızın yuklenme biraz agır. her tutuştan iki set yapsanız total yuku azaltırsınız. daha dogrusu volumu. ama yuklenme şiddeti aynı kalacaktır. sonucta 24 set yapıyorsunuz. sanki biraz azaltmakta fayda var.

onkaplan dedi ki...

siddeti dusurmek iyi fikir, tarumar oluyoruz abi cunku... zaten son 2 hafta maksimalde, sonra uyum için bir kaç hafta boulder yapıp yeni evreye geçmeyi planlıyorum