13 Mayıs 2012 Pazar

12-13 mayıs kokluce araban da tırmanış

ne diyebilirimki. sadece tırmanış olarak bahsetsem haksızlık etmiş olurum. gecenin yarısında tavukçu özkanı arayıp dukkanı açtırmamızi, açık havada ve milyonlarca yıldız altında magalda tavuk keyfi, çıplak gözle andromeda gözleminin keyfi, sabah köy çocuklarının derecede yuzmesinin keyfi, ilk çıkışların keyfi. sakin ve keyifli bir ortamda sakınce tırmanmanın keyfi. maksimum 8, 8+ ya varan rotalarda tırmanıştan ve herşeyde nkeyif aldım diyebilirim.  bazı fotolar ve videoları yakında paylaşacagım.
kısa bilgi:  ilk rotaları suleyma nvaradal ve arkadaşları  yıllar önce açmışlar. sonra bir kere daha gelip rotalar açılmış.  bu arada bolgeden iki tırmanıcı da rota açma işini üstlenmişler atilla ve burak.  rota sayısı yavaş olsada giderek artmakta.  umarım gelecek sene bir tırmanış şenligi ile tum turkiyeden tırmanıcıların buluştugu bir etkinlikte rota sayılarını 100 e ulaştırabilriz. sayısız güzel kamp alanı var. yanı başında akan dereden su içiliyor yuzuluyor.  koy bakkalı 20 dakikalık yuurme mesafesinde .  özellkile mevsiminde gelinirse bambaşka bir dogası var. yamaçlarda şahınden  yabani güvercine pek çok çeşit kuş, el degmemmiş nadide bir cografya..

4 yorum:

onkaplan dedi ki...

anteptedki yer mi bu?

dr elektro dedi ki...

aynen orası..

svardal dedi ki...

içim gittiiiiii

Adsız dedi ki...

Bloğunuzdaki paylaşımları Macbook servisi olarak çok sevdik. Paylaşımlarınızın devamını ve çalışmaşarınızda başarılar dileriz.